image-2019-03-01-2.jpg

BOOKURIE FARA ETICHETA

Decembrie 2018

​Bookurie fara eticheta reprezinta un mic targ de carte si este prezentat de tineri entuziasti din Galati. Acest proiect consta in ambalarea intregii carti intr-o coala de hartie in asa fel incat sa nu i se vada coperta (titlul, autorul, etc.), iar, cititorul, o va cumpara fara sa stie despre ce carte este vorba. Este stabilit un pret standard de 10 lei pentru fiecare carte, astfel pretul sa nu faca nici el diferenta.


Scopul proiectului este acela de a strange fonduri pentru proiectului Cluburilor Rotary, acela de a infiinta un centru regional de tratament pentru copiii cu probleme neuromotorii, promovand in același timp lectura in cadrul unui eveniment dinamic, bazat pe interactiune și experienta culturala.


Prin prezentul proiect, este incurajat cititul, dar si ideea de a nu judeca o carte dupa coperta, facand lectura mai interesanta, tocmai pentru ca cititorul nu stie ce ii rezerva paginile acelei povesti. În acest fel oamenii sunt incurajati sa achizitioneze o carte in functie de cateva cuvinte descriptive, sa sustina o cauza nobila si sa ajute la reciclarea unor carti pe care altii nu le mai folosesc.


In prezent va puteti intalni cu standurile Cluburilor Rotary in locaţiile din Universitatea Danubius si Restaurantul Craft – Rebel Food. Detalii pe pagina de Facebook Rotaract Galati. O primavara minunata si multe “BOOKurii”!