Lecture

CHIMIA CRACIUNULUI

Decembrie 2015

Evenimentul are loc vineri, 18 decembrie 2015, de la ora 20,00, la Union Jack Pub şi este organizat de Clubul Rotaract din Galati. Intrarea publicului este libera, iar donatiile se fac in cadrul evenimentului.
Clubul Rotaract Galaţi Dunarea de Jos, in parteneriat cu Cluburile Rotary din Galati, Interact Galati şi Union Jack Pub, organizeaza petrecerea caritabila Chimia Craciunului. Evenimentul va avea loc in data de 18 decembrie 2015, incepand cu ora 20,00 la Union Jack Pub (la parterul Hotelului Faleza).
Scopul petrecerii caritabile il constituie colectarea de fonduri pentru susţinerea olimpicilor naţionali din judeţul Galati-lotul de chimie, prin premierea şi promovarea educaţiei de performanţa. Evenimentul face parte din Campania „Sustine excelenţa!”
„Investitia in educatie reprezinta unul dintre pilonii principali ai dezvoltarii, in contextul unei societaţii dinamice. Desi la nivelul sistemului public de invatamant investitia este una din cele mai slabe din Europa, an de an, Romania reuseste sa se claseze printre primele locuri la competitiile internationale pentru elevi si studenti, aceste rezultate fiind indicatorul cel mai graitor al excelentei tinerilor romani”, isi argumenteaza organizatorii demersul.

Campania „Sustine excelenta!” este o campanie de implicare sociala desfasurata de Clubul Rotaract Galati, Rotary Dunarea de Jos, Rotary Donaris, Rotary Vigoris si Interact Galati, avand ca obiectiv sustinerea olimpicilor nationali din judetul Galati-lotul de chimie.
Actiunile campaniei vizeaza sustinerea procesului de pregatire, recunoasterea meritelor si a rezultatelor remarcabile ale acestor elevi, care in viitor vor deveni membri activi si utili pentru societate. In cadrul acestui proiect se vor organiza si alte activitati specifice sarbatorilor de iarna.