Lecture

TEDX CALEA DOMNEASCA, EDITIA A II-A

Martie 2017

La Galati se pregateste una dintre cele mai inovative experiente socio-educative ale primaverii, Conferinta TEDxCalea Domneasca. Pe 18 martie, pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini" vor rasuna idei menite sa genereze in mintile participantilor conexiuni neasteptate, perspective extraordinare, inspirattie puternica si exemple demne de urmat. Cu backgrounduri diferite si inovatii remarcabile in domeniile lor, sub motto-ul “Dare to leave a mark’’, conferinta ii are ca invitati pe Dragos Anastasiu, Gelu Duminica, Cristina Dobrescu, Loredana Munteanu, Andreea Raicu, Andy Szekely, Maia Morgenstern, Alin Comsa, Marian Stas, Mircea Serendiuc, Andrei Dunuta, Flavia Oprea si Cristian Axenie.
Evenimentul va incepe la ora 10.00 si se va desfasura pe parcursul a opt ore, timp in care participantii vor lua parte la patru serii de discursuri, momente artistice si coffee break-uri dedicate networking-ului. Biletele au fost puse in vanzare pe site-ul www.tedxcaleadomneasca.ro, la pretul de 100 lei.

Echipa Rotaract Club "Dunarea de Jos", gazda acestui eveniment, afirma cu incredere ca “TEDx Calea Domneasca va duce conceptul TED in Galati la un alt nivel, prin evenimente anuale, ce isi propun sa prezinte pe aceeasi scena oameni de valoare, ale caror idei vor putea directiona in sens pozitiv comunitatea in care traim.